Póló nyomtatása egy nap alatt

Póló nyomtatása egy nap alattAz egyedi pólók az egyik legnépszerűbb módját jelentik a céges marketingnek, vállalkozásod népszerűsítésének. A póló nyomtatása azonban általában néhány napos folyamat. Ha ma leadod a rendelésed, a legtöbb cég néhány napos határidővel vállalja az egyedi pólók elkészítését. Előfordulhat azonban, hogy azonnal szükséged van az egyedi pólókra.

Időben add le a rendelést

Először is, figyelj oda arra, hogy ha egy napos határidővel (vagy még aznap) szeretnéd elkészíttetni az egyedi pólókat, akkor ne várj a nap végéig a rendelés, az igény leadásával. A póló nyomtató cégek is a megszokott munkaidőben dolgoznak, így a délután leadott rendeléseknek már gyakran csak másnap fognak nekiállni.

Legyen kész designod

A póló nyomtatás történhet saját design alapján is, de adott esetben a póló nyomtató cég is vállalja a design elkészítését. A design elkészítése azonban nem öt perces feladat, így ha sürgősen szeretnél pólót készíttetni, a cégnek csak nyomtatni kelljen azt, megtervezni ne.

Minimális színek

A póló nyomtatási időt nagyban megnöveli az alkalmazott színek száma. Minél több színt alkalmazol, annál tovább fog tartani a pólók elkészítése.

Ne legyenek elírások, hibák a designban

Szintén sokkal tovább tart a pólók nyomtatása, ha újra kell kezdeni a készítést elírások, hibák miatt. Ennek megfelelően a nyomtatás előtt ellenőrizz le mindent, hogy biztosan a megfelelő változat készüljön el.

A póló anyaga

Ha gyors póló nyomtatásra van szükséged, akkor válaszd a 100% pamut pólókat, ugyanis a pamut az az anyag, amely a legjobb nyomtatási feladatokra.